Индонежански Фестивал 2021: изложба заната и културе

Изложба индонежанске уметности и културе под називом „Индонежански Фестивал 2021: изложба заната и културе“ одржава се од 30. јуна до 14. јула 2021. у Библиотеци града Београда. Изложба представља дела уметности и културе стипендиста владе Републике Индонезије, програм „Дармасисва“ из Србије у коме су изложени њихови радови као што су слике, батик, „Вајанг” лутке и маске. Изложени су радови следећих уметника: Ана Водопија, Андреја Кртић, Никола Ђелошевић, Катарина Младеновић и Катарина Ивановић.

Изложбу, која је приређена у сарадњи Републике Индонезије у Београду и Библиотеке града Београда, свечано су отворили амбасадор Републике Индонезије у Србији Њ.Е. Мохамад Ћандра В. Јуда и помоћник директора Библиотеке града Београда Станка Јовичић, у среду, 30. јуна 2021.

Церемонију отварања увеличало је представљање различитих индонежанских традиционалних плесова које су извеле чланице плесне групе амбасаде Индонезије „Бидадари“ уз пратњу традиционалних индонежанских музичких инструмената.

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - Индонежански Фестивал 2021: изложба заната и културе. Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja