"Да ли је књижевност за децу облик цензуре или темељ естетских и моралних вредности".

У петак, 28.марта 2014. године у одељењу библиотеци "Деспот Стефан Лазаревић" одржаће се радионица на тему "Да ли је књижевност за децу облик цензуре или темељ естетских и моралних вредности". У радионици ће учествовати чланови библиотекарске секције основне школе "Коста Ђукић". Идеја за ову радионицу потекла је од школске библиотекарке, Маријане Петровић. 
 Основна школа "Коста Ђукић", од свог оснивања (крајем шесдесетих година прошлог века) има одличну библиотеку и библиотекаре који прате трендове у развоју књиге и библиотеке и учествују у значајним пројектима.  Ученици који учествују у раду  библиотеке,  практично живе у њој. Због тога ће ова радионица бити увод у дебату која се у библиотеци основне школе "Коста Ђукић" бити оджана у понедељак и, верујемо,  библиотекарима наше библиотеке, дати занимљиве информације како савремени читалац дечијег и тинејџерског узраста види књигу и библиотеку. Радионицу води библиотекар, Јасмина Чабрило.
     
 
Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - "Да ли је књижевност за децу облик цензуре или темељ естетских и моралних вредности". . Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja