ДАНИ ЕВРОПСКЕ БАШТИНЕ У МЛАДЕНОВЦУ

Први квиз "Витешки код деспота Стефана Лазаревића", завршен успешно! Учествовали су ученици 4-их разреда свих основних школа у Младеновцу. Пројекат је замишљен као такмичење ученика, прво на нивоу школе,  а најбоље екипе се пласирају за општинско тамичење. 

У дивној, али такмичарски настројеној, атмосфери почео је књиз "Витешки код деспота Стефана Лазаревића". Од почетка се видело да су ученици добро припремљени. Зато не изненађује чињеница да су финалисти из основних школа: „Момчило Живојиновић“ и „Коста Ђукић“, завршили квиз без нетачног одговора. После изједначеног резултата, зири је додао, чак 5 питања и пресудила је брзина јављања. Победник првог квиза "Витешки код деспота Стефана Лазаревића"  је екипа основне школе „Коста Ђукић“.

Штампање посебне едукативне мапе која је коритила за попуњавање знања о овом великом српском владару и витезу, као и мајице са логом пројекта финасирала је Општина Младеновац.

Одељење библиотека „Деспот Стефан Лазаревић“ обезбедила је најбољима књиге на поклон.

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - ДАНИ ЕВРОПСКЕ БАШТИНЕ У МЛАДЕНОВЦУ. Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja